Tekstil Ürünleri İmalatı ve Ticareti Üyelerine Yönelik İstişare Toplantısı Düzenlenecektir

14 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 20:00’da Kanyon Cafe & Restaurant’ta 19. Meslek Grubu (Tekstil Ürünleri İmalatı ve Ticareti) üyelerine yönelik ‘İstişare Toplantısı’ düzenlenecektir.

Mesleki konular ile sorunların görüşüleceği, iş birliğinin arttırılmasına yönelik çözüm önerilerinin istişare edileceği, yeni teknik-teknolojik ve sektörel gelişmelerin takip edilmesi amacıyla düzenlenmesi planlanan iş ve inceleme gezileri kapsamında yurtdışı fuarlar listesi üzerinde incelemelerin yapılacağı  söz konusu toplantıya katılım için en geç 11 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamızı arayarak Tel: 02362311045 D:1004-1110 katılım teyidinizi bildirmenizi rica ederiz.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.