Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019

28 Kasım 2019 – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek himayelerinde, ‘Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019’ ve ‘7. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo’ düzenlenecektir.

‘Tüm Nesiller için Helal : Ailenin ve Gençliğin Önemi’ teması ile ülkemizin uluslararası tanıtımına katkı sağlayacak söz konusu etkinlik kapsamında, helal gıda, islami finans, helal turizm, bilimsel çözümler, helal yaşam, standardizasyon, helal kozmetik gibi birçok konunun işleneceği fuara 250' yi aşkın uluslararası firmaların katılımı beklenmektedir.

Bahse konu fuara ilişkin detaylı bilgiye http://www.worldhalalsummit.com.tr/ adresinden ulaşılabilmekte olup, taslak program ve katılım koşullarını içeren broşür ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK