Cumhuriyet, Gelecek Nesillere En Değerli Emanetimizdir

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile yayımladığı mesajda şu ifadeler yer verdi;

“Cumhuriyet; ülkesine, milletine ve geleceğine inanan tüm vatandaşlarımızın eşitliği ve özgürlüğü temeli üzerine kurulmuş en kıymetli varlığımız, gelecek nesillere en değerli emanetimizdir.

Milletimizin ortak iradesiyle ve imanla hep beraber, el ele gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin son noktası olan Cumhuriyet, bugün bizlere her zamankinden daha fazla güç ve azim vermektedir.

29 Ekim, inançlı ve kararlı bir ulusun, ‘Tam Bağımsızlık Mücadelesi’nin örnek bir ürünüdür.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesini, ekonomik zaferlerle taçlandırarak yarınlara taşıma azmi ve inancıyla yorulmadan yarınların büyük Türkiye’si için çalışmaya devam ediyoruz.

Aradan geçen 96 yılda ülkemiz önemli mesafeler kat etmiştir. Cumhuriyetimizin değerlerini yükselterek bugünlere taşıma azmiyle ilerleyen ülkemiz, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızıdır.

Milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürürsek  çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur.
Dün olduğu gibi bugün de iyi ve kötü günde bir arada olan milletimiz aştığı tüm zorluklarla ve karşısına çıkan engellerle yaptığı mücadelesiyle yarınlara emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam etmektedir.

Böylece, güçlü, lider Türkiye Cumhuriyeti hepimizin vereceği ortak gayretle büyümeye devam edecektir.

Bu tarihi günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu toprakları kanlarıyla sulayarak bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; yüce Milletimizin ve Manisalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum”