POSIDONIA 2020 Uluslararası Gemicilik Fuarı

Atina / Yunanistan'da 01 - 05 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan POSIDONIA 2020 Uluslararası Gemicilik Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu, Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'nce dördüncü kez organize edilecektir.

2020 yılında 26.sı düzenlenecek olan ve iki yılda bir gerçekleştirilen fuar, 2018 yılında 110 farklı ülkeden 23.527 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Dünyanın önde gelen gemi yapımı ve denizcilik fuarlarından biri olarak görülen fuarı, makine aksamı üreticilerinden tedarikçilere, armatörlerden finans uzmanlarına kadar gemicilik ve açık deniz piyasasıyla ilgilenen çok çeşitli ziyaretçi kitlesinin izlemesi beklenmektedir.

Bahse konu fuara ilişkin fiyatlı sirküler, başvuru formu ve firma katılım sözleşmesi ek'te yer almakta olup fuara katılmayı planlayan üyelerimizin, ek'teki başvuru formunu ve fuar sözleşmesini doldurarak, 08 Kasım 2019 Cuma günü mesai saatleri bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin 0212 454 05 01-02 numaralarına fakslamaları veya gemi@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi için irtibat:
Selin ÖZSOY