Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlenecektir

15 Kasım 2019 Cuma günü saat 14:00 Manisa Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Kacır’ın katılımıyla ‘Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirilecektir.

Türkiye'de orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlerdeki katma değeri yüksek ürünlerin ve bu sektörlerin gelişimi için kritik önemi haiz ürünlerin üretimini artırmak, yeni üretim imkan ve kabiliyetlerini ülkemize kazandırmak amacıyla, hayata geçirilen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı’na ilişkin makine sektörü ürün listesi ile destek ve başvuru koşullarını içeren broşür ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Katılımlarınızı bekler, gereğini rica ederiz.
EK