İhracat Eğitimi ve Danışmanlığı Sertifika Programı Düzenlenecektir

Odamızca, Zafer Kalkınma Ajansı’nın hibe desteğiyle Metal Sanayisine Yön Veren İşletmelerin İhracat Kapasitelerinin Geliştirilmesi projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje kapsamında 20 Kasım – 13 Aralık 2019 tarihleri arasında Manisa TSO Hizmet Binası’nda ücretsiz olarak İhracat Eğitimi ve Danışmanlığı Sertifika Programı düzenlenecektir.

Manisa bölgesinde metal sanayisine yön veren işletmelerin ihracat kapasitelerini arttırmayı hedefleyen sertifika programında; temel dış ticaret, ihracat uygulamaları, gümrük mevzuatı, ödeme yöntemleri ve teslim şekilleri ile ihracata yönelik devlet destekleri konuları hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Başvuru için kontenjanımız 30 firma ile sınırlı olup, başvurular öncelik sırasına göre kabul edilecektir. Eğitime katılan firmalara yerinde danışmanlık hizmeti verilecektir.

Aşağıda detayları sunulan sertifika programına ekte yer alan katılımcı başvuru formunu doldurarak en geç 18 Kasım 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar odamıza ulaştırmak (alper.karanfilci@manisatso.org.tr  ya da hatice.gorgulu@manisatso.org.tr) suretiyle başvuruda bulunabilirsiniz.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

METAL SANAYİSİNE YÖN VERECEK İŞLETMELERİN İHRACAT KAPASİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ

Eğitim Süresi        :  9 gün
Danışmanlık Hizmeti    :  5 saat (Her firma için)
Eğitim Gün ve Saatleri    : Saat: 09.00 – 17.30