Gıdanın Merkezinde Ticaret ve Yatırım Fırsatı

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ticaret A.Ş. (EPP) İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan 101 adet iş yerini %30 peşin 12 ay vade imkânıyla 3 Aralık 2019 Salı günü saat 13.00’te açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor!

Müzayedeye TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu-Küçükçekmece/İstanbul adresinden ve www.emlakmuzayede.com.tr internet adresinden canlı yayın bağlantılarıyla katılım sağlanabilecektir. (İnternet üzeri katılım başvuruları müzayede tarihinden 1 gün önce sonlanmaktadır.)

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ticaret A.Ş. (EPP)’nin satışa sunduğu gayrimenkuller hakkında detaylı bilgi almak için www.emlakmuzayede.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 0212 608 15 00 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.