Sweets & Snacks Expo Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan bir yazıda; Chicago/ Amerika Birleşik Devletleri'nde, 19-21 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Sweets & Snacks Expo Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Yazı devamında, Sweets & Snacks Expo'nun,2019 yılında 850'den fazla katılımcıya ve 90'dan fazla ülkeden 18.000'in üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı belirtilerek, şekerleme ve atıştırmalık ürün sektöründe 150 milyar dolarlık payın temsil edildiği söz konusu fuarın, gerek A.B.D. pazarında gerekse A.B.D. ile serbest ticaret antlaşması bulunan Kanada ve Meksika pazarlarında yer alabilmek adında firmalarımıza önemli fırsatlar sunacağının düşünüldüğü ifade edilmektedir.

Sweets & Snacks Expo 2020 fuarına milli katılım organizasyonu ile iştirak eden firmalara, İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından aşağıdaki hizmetlerin verildiği belirtilmektedir;

Stand alanının kiralanması, stand inşaatı, dekorasyonu ve temizliği
Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve standlara teslimi
Fuar resmi kataloğunda, fuar resmi internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul'da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma
Fuara giriş kartı temini
Fuar süresince ofis ve iletişim araçları (internet-telefon-vb) ile ikram hizmetlerinden faydalanma

Bahse konu fuarda katılımcı olarak yer almak isteyen üyelerimizin, aşağıda yer alan Ön Başvuru Formu'nu, firma kaşesi ve yetkilisi imzasıyla beraber doldurarak, 12 Aralık 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermelerinin gerekmekte olduğu ifade edilmektedir.

EK