Expo ANTAD & Alimenteria 2020 Milli Katılım Organizasyonu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'nden alınan bir yazıda; 31 Mart - 02 Nisan 2020 tarihleri arasında, Guadalajara / Meksika'da düzenlenecek olan Expo ANTAD & Alimentaria Uluslararası Gıda ve Süpermarket Ürünleri Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonu Türkiye İhracatçılar Meclisince gerçekleştirilecektir.

Expo ANTAD & AlimentariaFuarı bu sene 37. kez düzenlenecek olup Genel Ticaret Fuarı niteliğinde olan söz konusu fuarda gıda ve içeceğin yanı sıra şekerli mamuller, soft içecekler, baharatlar, atıştırmalık ürünler, su ürünleri, organik ürünler, sağlık, restoran ürünleri gibi birçok sektörden katılımcıya ulaşmak mümkündür.

2019 yılında yaklaşık 55.000 m2'lik bir alanda gerçekleştirilmiştir. Fuarda 28 ülkeden 1.700 katılımcı yer almıştır. Fuarı 3 gün içinde yaklaşık 37.000 kişi ziyaret etmiştir. Bununla birlikte 2019 yılında bahsi geçen fuarda, %67'sinin lokal, geri kalanının ise uluslararası katılımcılar olduğu ve bu doğrultuda özelde Meksika olmak üzere çevre ülkelerin de gıda sanayisine katkı sağlama kabiliyetine sahip olduğu görülmektedir. Bu sebeple Expo ANTAD & Alimentaria Uluslararası Gıda ve Süpermarket Ürünleri Fuarı Güney Amerika Kıtasının en prestijli fuar organizasyonlarından biridir. Walmart, Soriana, Waldo's, Chedraui, Ley, S*Mart, Comercial Mexicana ve Grupo Idea gibi Amerika kıtasının en büyük perakende zincirlerinin direkt katılımcı olarak hazır bulunduğu Expo Antad & Alimentaria Fuarı, genel itibariyle Latin Amerika bölgesine hitap etmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak,13 Ocak 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için:
Hububat Koordinasyon Şubesi