CONNEXT 2020 Hakkında

27-28 Şubat 2020 tarihlerinde Milano’da İtalya Sanayiciler Birliği Konfederasyonu’nun organizasyonuyla ‘CONNEXT 2020’ etkinliği düzenlenecektir.

İtalyan ve uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan CONNEXT 2020 etkinliği, sanayi birlikleri, ticaret odaları, kamu kurumları, kredi ve finans kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri ve her ölçekteki şirketlerin katılımıyla tecrübe ve görüş paylaşımı imkanı sağlayacak ve ayrıca şirketlerin ikili görüşmeler gerçekleştirebilme fırsatı sunacaktır.

Afrika, Akdeniz Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Rusya ve AB’den yabancı şirketlerin katılımının öngörüldüğü bahse konu etkinliğe ilişkin detaylı bilgilere http://www.connext.confindustria.it/2020/ adresinden ulaşılabilinmektedir.

Bilgilerinize sunarız.