Sweets & Snacks Expo Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı

Chicago/ Amerika Birleşik Devletleri'nde, 19-21 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Sweets & Snacks Expo Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Sweets & Snacks Expo'nun,2019 yılında 850'den fazla katılımcıya ve 90'dan fazla ülkeden 18.000'in üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı belirtilerek, şekerleme ve atıştırmalık ürün sektöründe 150 milyar dolarlık payın temsil edildiği söz konusu fuarın, gerek A.B.D. pazarında gerekse A.B.D. ile serbest ticaret antlaşması bulunan Kanada ve Meksika pazarına giriş için ideak bir organizasyondur.

Bahse konu fuarda yer almak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Başvuru Formu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkilisi imzasıyla beraber doldurarak, 27 OCak 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

EK