Automechanika Buenos Aires 2020 Fuarı

4-7 Kasım 2020 tarihleri arasında Arjantin’in başkenti Buenos Aires’de düzenlenecek olan ‘Automechanika Buenos Aires 2020 Fuarı’na  İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından Türkiye Milli Komite İştiraki gerçekleştirilecektir.

Güney Amerika’da düzenlenecek en büyük otomotiv yan sanayi fuarı olan Automechanika Buenos Aires 2020 Fuarı, 35.000 m² lik alanda, 45 ülkeden 450 katılımcıya ve 30.000 ziyaretçiye kapılarını açacak olup, fuarda  motorlu kara taşıtları için genel aksesuarlar, otomobil ve küçük ticari araçlar için römorklar, römorklar için yedek ve aksesuar parçaları, akaryakıt istasyonu ekipmanları, su ıslahı, su arıtma, standart mekanik parçalar, harici araç hava kalitesi ve egzoz gazı arıtımı, lastikler, jantlar ve montaj aksesuarları gibi ürün grupları sergilenecektir.

İki yılda bir düzenlenen bahse konu fuara katılım için detaylı bilgi ve katılımcı sözleşmesi ekte tarafınıza sunulmaktadır. Bilgilerinize sunarız

EK