3. Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı

15 – 18 Nisan 2020 tarihleri arasında Fuarİzmir’de TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından ‘PLASTPAK İZMİR 2020 – 3. Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı’ düzenlenecektir.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası'nın destekleriyle düzenlenecek olan fuar, katılımcılarına plastik sanayi, kimya ve hammadde sanayi, ısıtma–soğutma, havalandırma cihazları üreticileri, otomotiv sanayi, yazılım sistemleri, ambalaj sanayi, gıda ve içecek sanayi, ilaç ve medikal sanayi, elektrik – elektronik sanayi, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, kalıp sanayi, temizlik ve hijyen, boya ve madeni yağ alanlarında yeni teknolojileri takip etme fırsatı sunmaktadır.

Ayrıca, bu yıl ilk kez eş zamanlı olarak ‘Gıda İşleme Teknolojileri’ ve ‘Kauçuk’ özel bölümlerinin de sergileneceği 'PlastPak İzmir 2020 Fuarı'nda, katılımcılara daha kapsamlı ve verimli bir ortam sağlanacaktır.

Bahse konu fuara ilişkin detaylı bilgiye, fuar broşürlerine ve online davetiyeye http://www.plastpakfuari.com/ adresinden ulaşılabilinmektedir. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.