26-29 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, ‘Çukurova Ahşap İşleme Makineleri – 3. Ahşap işleme Makineleri, Kesici Delici Takımlar, Presler ve El Aletleri Fuarı’ ve ‘Çukurova Mobilya Yan Sanayi – 3. Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere, Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı ’ eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) işbirliği ve Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği ile KOSGEB’in destekleriyle gerçekleştirilecek olan söz konusu fuarlar, yurt içinde ve yurt dışında 12 ülkede sürdürülen etkin tanıtım çalışmaları sonucunda 20.000 üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir.
Ahşap İşleme Makineleri ve Mobilya Yan Sanayi Fuarlarının açılış töreni 26 Şubat 2020 Perşembe günü saat 12:00’da yapılacak olup, bahse konu fuarlara ilişkin detaylı bilgilere
http://cukurovaahsapislemefuari.com/ adresinden ulaşılabilinmektedir.
Bilgilerinize sunarız.