Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz “Kadına Verdiğimiz Değer, Toplumumuzun Aynasıdır”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, “Toplumun kadına verdiği değer, toplumun uygarlık seviyesinin göstergesidir, ailenin ve toplumun temel direği olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kadınların öneminin yılda bir gün değil, her zaman bilinmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kadına verdiğimiz değer toplumumuzun aynasıdır, gelişmişlik göstergesidir.  Onları ikinci plana iterek, yok sayarak, onlara şiddet uygulayarak uygar bir medeniyet olamayız.

Toplum olarak bu tür yaklaşımların karşısında olmalıyız. Kadınlarımız da sosyal hayatta, iş hayatında, siyasette daha aktif rol alarak toplumsal gelişimize katkı sağlamalıdır.  Dünya, onların emekleri ile daha güzel bir dünya olacaktır.  Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyor, cinsiyet ayrımcılığının olmadığı bir toplum düzenini temenni ediyorum.”