Hindistan Sohbet Toplantısı Hakkında

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 11.00’da Hindistan'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimiz tarafından, Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut ile Wipro Türkiye Direktörü Yücel Erbilgiç'in konuşmacı olarak katılacağı “Hindistan Bilişim Sektörü Bilgilendirme ve İşbirliği Semineri” e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım için https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/hindistan-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ adresinden kayıt olmanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.