Senegal Sohbet Toplantısı Hakkında

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

14 Ocak 2021 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Senegal’de görev yapmakta olan Ticaret Müşaviri Özgür İlhan YALNIZ tarafından Aşkın DEMİR – 2AS Genel Müdürü, İhsan ŞAHİN – Sıla Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı - (DEİK Türkiye- Senegal İş Konseyi Başkanı), İdris DEĞER – İdakon Yapı - Kurucu Ortak’ın konuşmacı olarak katılacağı "Dakar Temsilcimiz İş Dünyamızla Buluşuyor" e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım için https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/senegal-temsilcimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ adresinden kayıt olmanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.