Sanal Fuarlar Hakkında

26-27 Ocak 2021 tarihlerinde üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda ‘TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı’ düzenlenecektir.

KOBİ ve girişimcilerin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla düzenlenen sanal fuar etkinlikleri kapsamında; ülkemizin önde gelen yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret firmaları stand açarak KOBİ'lerin ihracata dayalı büyümeleri aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri, gerekli araçları tanımaları ve potansiyel iş birlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir.

İki gün sürecek webinarlar ile "yazılım", "e-ticaret" ve "telekomünikasyon" sektörlerinde dijitalleşme ve bu sektörlere yönelik dijital dönüşüm örneklerinin katılımcılarla paylaşılacağı söz konusu sanal fuara ilişkin tanıtım, program ve kayıt sitesine https://www.tobb.org.tr/sanalfuar/ web adresinden ulaşılmaktadır.

Yabancı ziyaretçilerin de katılımına açık olacak bahse konu sanal fuara katılımlarınızı bekler, gereğini rica ederiz.