Türk Basının Duayen Kalemi Odamızı Ziyaret Etti

Türk Basının Duayen Kalemi, Sabah Gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Türkiye’yi karış karış gezen ve ülkenin nabzını köşesinde değerlendiren usta kalem Yavuz Donat, Manisa programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezen Şenay ile bir araya gelen Donat, Manisa’daki son durum hakkında bilgi aldı. Ziyarette Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç da yer aldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz; “Yavuz Bey Türk basının duayen isimlerinden bir tanesi. Halkın sorunlarını dinleyip, Türkiye gerçeklerini yerinde görüp köşesine aktaran duayen bir isim. Anadolu’nun her köşesine giden üstadımızın yolunun Manisa’dan geçmesi ve odamızı ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Kendisiyle Manisa ile ilgili son bilgileri paylaştık. Manisa iş Dünyası’ndaki gelişmelerden kendilerini haberdar ettik. Pandemi döneminde yaşadığımız sıkıntılardan bahsettik. Samimi bir sohbet oldu. Kendisini en kısa sürede yeniden şehrimizde görmek istiyoruz” dedi.