Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder

Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile VİSA işbirliğinde, pandemi döneminde küçük işletmelerin faaliyetlerine devam etmelerini desteklemek ve tüketicileri ihtiyaçlarını küçük işletmelerden karşılamaya davet etmek amacıyla "Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder" kampanyası başlatılmıştır.

Visa, “Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder” çağrısını daha geniş kitlelere ulaştırmak için bir reklam filmine de imza atmış olup, profesyonel oyuncular yerine gerçek küçük işletme sahip ve çalışanlarının rol aldığı filmde, hepimizin yakından tanıdığı, manav, kuruyemişçi, terzi, çiçekçi, kahveci, lostracı, dönerci gibi çeşitli iş kollarının zihinlerimize kazınmış olan çalışma sesleri yankılanmaktadır.

Söz konusu Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder kampanyasına ilişkin videoya https://www.youtube.com/watch?v=tmWzQr0o0XA linkinden ulaşılmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.