Moldova Ticaret Forumu 2021

Moldova Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası'ndan tarafımıza intikal eden yazıda; 28-30 Nisan 2021 tarihleri arasında online olarak ''Moldova Ticaret Forumu 2021'' gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Moldova Ticaret Forumu, uluslararası ticaretteki eğilimleri yansıtmak için tüm ulusal ve uluslararası tedarik zinciri paydaşlarının katılımıyla geniş uluslararası ticaret diyaloğu benimsemeyi ve Covid-19 salgınından etkilenen ihracatçılar ve ithalatçılar için dayanıklılık ve iyileşme için çözümler üretmeyi amaçlamaktadır. Forum, Dünya ve Moldova'dan 300'den fazla tedarikçi, distribütör ve perakendeciyi bir araya getirerek sürdürülebilir paydaşlık kurulmasını amaçlamaktadır.

Bahse konu etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt formu https://moldova-tradeforum.b2match.io/home adresinde yer almaktadır.Süreç ile ilgili bilgi ve sorular için Rodica Dimitriu +373 22221391, e-mail:rodica.dimitriu@chamber.md iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz. Bilgilerinize sunarız.