Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz Sigorta Haftası’nı Kutladı

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, yaptığı yazılı açıklama ile Sigorta Haftası’nı kutladı.

Başkan Yılmaz; “Yaklaşık 1,5 yıldır yaşadığımız zorlu pandemi koşulları iş dünyasını derinden etkiledi. Geçirilen bu süre sigortanın reel sektör için vazgeçilmez bir etken olduğunu gösterdi. Dolayısıyla reel sektör olarak, sigortacılarımızı, bizim riskimizi paylaşan, kötü günümüzde yanımızda olan, iş ortaklarımız şeklinde görüyoruz. Özel sektörün risk yönetimini yapabilmesi için büyük önem taşıyan sigorta sektörü, ekonominin büyümesinde de önemli bir rol oynuyor. Özel sektör, sigorta aracılığıyla yatırımlarını, işini güvence altına alıyor. Aksi halde, büyüme ve gelişmeden söz etmek mümkün olmazdı.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm iş dünyasının ve sektörde görev yapan tüm çalışanların Sigorta Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.