Moldova Cumhuriyeti Ekonomik ve Ticaret Olanakları İstişare Toplantısı

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 11:00’da internet üzerinden çevrimiçi olarak, Türkiye Büyükelçisi Sayın Dmitri Croitor’un ve ekonomik gelişmelerden sorumlu büyükelçilik personelinin   katılımlarıyla ‘Moldova Cumhuriyeti Ekonomik ve Ticaret Olanakları İstişare Toplantısı’ düzenlenecektir.

Türkiye Cumhuriyeti ile Moldova Cumhuriyeti ilişkilerinin geliştirilmesi ve pekiştirilmesi amacıyla, kurulacak ortaklıklar, cazip yatırım planları, dış ticaret hacminin arttırılması ve bu alanda gelişimi sağlayacak ana unsurlara ilişkin, söz konusu istişare toplantısında Moldova Cumhuriyetinin ekonomi alanındaki gelişmeleri, potansiyel iç ve dış ticaret olanakları ve yatırım imkanları ile ilgili sunumlar gerçekleştirilecektir.

Söz konusu Moldova Cumhuriyeti Ekonomik ve Ticaret Olanakları İstişare Toplantısı’na katılım için en geç 10 Haziran 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamızı arayarak (Telefon: 02362311045 / Dahili:1109 – 1111 - 1133) katılım teyidinizi bildirmenizi rica eder,

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Toplantı Katılım Linki: https://zoom.us/j/91807393029?pwd=RS9ycGNkSmZ2SnZ6aGFZWk04N3ArUT09

Toplantı No: 918 0739 3029
Parola: 014353

Taslak Program:

1- AÇILIŞ KONUŞMALARI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet YILMAZ

Moldova Cumhuriyeti
Türkiye Büyükelçisi Sn. Dmitri CROITOR

2- MOLDOVA CUMHURİYETİ YATIRIM İMKANLARI SUNUMU
Ekonomik gelişmelerden sorumlu büyükelçilik personeli

3- SORU-CEVAP