Taşınmaz ve Motorlu Kara Taşıtı Ticareti Eğitimleri Hakkında

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirilmiş olup, taşınmaz ticareti ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti ile iştigal eden üyelerimiz için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinen.com iş birliğince ücretsiz eğitimler verilecektir.

Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitimler online ortamda ücretsiz olarak sunulacaktır. Eğitime katılan adaylara TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikaları e-mail ortamında verilecektir.

İlgili eğitimler www.uzmanlik.com adresi üzerinden üye kaydı olunarak katılım sağlanacak olup, yıl boyunca her ay düzenlenecek ve anılan adres üzerinden takip edilecektir.

- Emlak Eğitim Programı : 14 Haziran - 1 Temmuz
- İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti Eğitim Programı : 14 Haziran - 1 Temmuz

Bilgilerinize sunarız.