Uzak Ülke Stratejisi Hakkında

Dış ticaret açığımızın fazla olduğu, geleneksel pazarlarımızın dışında kalan uzak ülkelere fuarcılık ve gayrimenkul hizmetleri ihracatımızın artırılmasını teminen bir strateji belgesi oluşturulmasına yönelik çalışmalara başlandığı belirtilmektedir.

Strateji belgesinin oluşturulması aşamasında faydalanılmak üzere, sektör paydaşlarının görüşüne ihtiyaç olduğu açıklanmış olup, ek-1’deki listede yer alan her ülke özelinde ek-2’deki Uzak Ülkeler Bilgi Talep Formunun ayrı ayrı doldurulması talep edilmekte olup, söz konusu talep formunun her ülke için ayrı ayrı doldurularak 29 Eylül 2021 tarihine kadar Odamıza ( aysenur.cetinkaya@manisatso.org.tr ) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK