Online Export Akademi Programı Hakkında

30 Eylül 2021 tarihinde saat 09:30’da tüm KOBİ’lere yönelik Zoom Programı üzerinden “Online Export Akademi Programı” düzenlenecektir.

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" oluşturulmuş ve ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" başlatılmıştır.

Söz konusu Online Export Akademi Programına ilişkin kayıt linki, Zoom Meeting Kurulum ve Kullanma Kılavuzu ekte bilgilerinize sunulmakta olup, bilgi ve gereğini rica ederiz.

EK