Covid-19 Aşısı Hakkında

Yaklaşık 1,5 senedir tüm dünyayı etkisi altına alarak sosyal ve ekonomik hayatı son derece olumsuz etkilemiş olan Covid-19 salgınına karşı geliştirilen aşılar sayesinde yeni bir dönem başlamıştır.

Aşılarla hem salgının kontrol altına alınabilmesi ve hem de virüse yakalananların bu süreci daha hafif atlatabilmesi mümkün olmaktadır.

Dolayısıyla aşı olmak herkesin dikkate alması gereken önemli bir vatandaşlık görevidir.

Özellikle okullarımızın yeniden yüz yüze eğitime başlamasıyla bu konu daha da önemli hale gelmektedir.

Yeniden yalnızlığa mahkum olacağımız günleri yaşamamak için, başta okul kantinleri ve servis araçlarına çalışanları olmak üzere, herkesin aşı yaptırmasında azami gayret göstermesi gerekmektedir.

Günlük hayatın normale dönmesi için aşının önemi gerekliliğinin hususunu bilgi ve gereğini rica ederiz.