Slovak Matchmaking Fair 2021

21 Ekim 2021 tarihinde Slovak Ticareti ve Yatırımı Geliştirme Ajansı(SARIO) tarafından, Slovakya Ekonomi Bakanlığının himayesinde ve açılışını Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Richard Sulik'in gerçekleştireceği Slovak Eşleştirme Fuarı 2021 (Slovak Matchmaking Fair) çevrimiçi olarak düzenlenecektir.

On beş yıldır Slovak Eşleştirme Fuarı'nın, Slovak ve uluslararası girişimciler ile kurumların ilgi duyduğu bir platform haline geldiği, Fuar'ın, güncel endüstri konularını etkin bir şekilde kapsadığı, doğrudan yeni iş bağlantıları kurmak ve potansiyel iş birliklerini güvence altına almak için fırsatlar sunduğu belirtilmektedir.

Söz konusu Fuar'a ilişkin detaylı bilgilere https://www.sario.sk/en/events projects/slovakmatchmaking-fair-2021-online-0 adresinden ulaşılabilmekte olup, bilgi ve gereğini rica ederiz.