Birleşik Krallık Anket Çalışması Hakkında

Birleşik Krallık’a ihracat yapan “Motorlu Araçlar ve Aksam Parçaları”, “Makine, Elektrikli Makine, Kablo”, “Tekstil Hazır Giyim”, “Kıymetli Metaller”, “Plastik ve Mamulleri”, “Mobilyalar, Aydınlatma Cihazları”, “Tıbbi Cihazlar” başta olmak üzere ilgili tüm sektörlerde yer alan ihracatçı firmaların karşılaştığı ihracat engellerinin belirlenerek, ihracat performansı ile arasındaki ilişkinin bir anket çalışması ile ortaya konulmasının amaçlandığı ifade edilmektedir.

Anketin işletme yöneticisi ya da ihracat birim sorumlusu tarafından değerlendirilerek, en uygun olan cevabın işaretlenmesi talep edilmektedir. Ayrıca, anket soruları üzerinden güvenilir sonuçlara ulaşılabilmesi için cevapların gerçeği yansıtır nitelikte ve eksiksiz olmasının gerektiği vurgulanmaktadır.

Söz konusu bahsedilen ankete https://anketler.ticaret.gov.tr/index.cfm?ID=95 linki üzerinden 22 Ekim 2021 tarihine kadar ulaşılabilmekte olup, bilgi ve gereğini rica ederiz.