Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması Hakkında

Fashion Eskişehir moda tasarım yarışması Eskişehir Ticaret Odası tarafından, Eskişehir Teknik Üniversitesi işbirliği ve Ticaret Bakanlığı desteğiyle düzenlenecektir.

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 2021 yılı içerisinde desteklenmesi uygun görülen 14 İhracatçı Birliği projesi yanındaki tek Ticaret Odası projesi olan yarışma; gelinlik, abiye ve günlük kıyafet kategorilerinde hem genç tasarımcı adaylarını; hem de sektörde yer alan profesyonelleri bir araya getirecek bir platform olurken, sağlayacağı ödüller ve yurtdışında öğrenim imkanlarıyla tasarımcılar için önemli kaynakları da bir araya getireceklerdir.

Söz konusu moda tasarım yarışması hakkında detaylı bilgi ekte yer almakta olup, bilgi ve gereğini rica ederiz.

EK