IV. Ulusal Kongre Hakkında

15-16 Aralık 2021 tarihlerinde Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Üniversite Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi-ÜSİTEM, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Manisa Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İşbirliği Platformu tarafından "IV. Ulusal Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi", düzenlenecektir.

2021 yılındaki kongresinde Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri, Teknoloji Şirketleri, Girişimciler, Üniversiteler, Teknopark ve TTO’lar katılımcı olarak projelerine ait bilimsel çıktılarını, Akademisyenler ise ticarileşebilir proje, bilimsel çalışma, yüksek lisans ve doktora tezi, vs. ait sonuçları sunma ve paylaşma fırsatı bulacaklardır. Bu yıl Kongreye bilimsel çalışmaları ile katılım gösterecek sanayi kuruluşlarının, Üniversitemizde uygulanan İşletmede Mesleki Eğitim kapsamındaki öğrenciler ve akademik personel ile buluşması sağlanacaktır. Diğer yandan Ar-Ge, Tasarım, İnovasyon yönetimi ve uygulaması ile girişimcilik konularında başarılı örneklerin yer alacağı davetli konuşmacılar ve paneller yer alacaktır.

Söz konusu IV. Ulusal Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi hakkında bilgiler ekte yer almakta olup, katılım hususunda bilgi ve gereğini rica ederiz.

EK