Türkiye-Macaristan 5. Dönem Ydsk Toplantısı

11 Kasım 2021 tarihinde Türkiye-Macaristan 5. Dönem Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) Toplantısı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Sayın Viktor Orban eşbaşkanlıklarında ülkemizde gerçekleştirilmesi planlanmakta ve söz konusu toplantıya Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’un da iştirak etmesi öngörülmüştür.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 18 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar alper.karanfilci@manisatso.org.tr mail adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.