Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı 30 Eylül 2021 tarihi itibariyle açılmış olup ön başvuru süreci 3 Kasım 2021 tarihinde sona erecektir. Hamle Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı kapsamında tüm süreçler, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca belirlenen ve aşağıda yer alan çağrı takvimleri dâhilinde yürütülecektir. Çağrı takviminde yer alan bitiş tarihleri, ilgili gün sonunu (23:59) kapsamaktadır ve çağrı kapsamında sadece Türkiye’de yerleşik sermaye şirketleri başvuruda bulunabilecektir.

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında teknoloji tedarikçilerine yönelik olarak ilan edilen ve dijital dönüşüm alanında 188 ürün ve 54 yenilikçi teknoloji yatırımını destekleyen Dijital Dönüşüm Çağrısı kobilerin dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlaması hedeflenmektedir.

Program ve çağrılara ilişkin tüm hususlara http://www.hamle.gov.tr web sitesi üzerinden erişilmekte olup süreç KOSGEB Uygulama Birimleri tarafından yürütülmektedir.

Ön Başvuru Başlangıç Tarihi 30 Eylül 2021 Perşembe
Ön Başvuru Bitiş Tarihi 3 Kasım 2021 Çarşamba
Ön Değerlendirme Bitiş Tarihi 13 Kasım 2021 Cumartesi
Kesin Başvuru Bitiş Tarihi 3 Aralık 2021 Cuma
Bağımsız Değerlendirme Raporunun Yüklenmesi İçin Son Tarih 7 Ocak 2022 Cuma

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.