Kobi Haftası

15 - 21 Kasım 2021 tarihlerinde Avrupa KOBİ haftası gerçekleştirilecek olup, KOSGEB’in ulusal kamu koordinasyonunu yürüttüğü Avrupa KOBİ Haftasında Türkiye, 2009 yılından itibaren diğer 38 katılımcı ülke ile birlikte yer almaktadır.

Bu kapsamda ilkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası’nın mantığına uygun etkinlikler düzenlemektedir.

Bunun yanı sıra yıl boyunca da benzer etkinliklerle Avrupa KOBİ Haftası yaklaşımı canlı tutulmaya çalışılmaktadır.

Bu kapsamda önceki yıllarda olduğu gibi yıl boyu KOBİ’ler ile ilgili gerçekleştirecek faaliyetlerin Avrupa KOBİ Haftası portalına https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/sme week/index.cfm?fuseaction=sme.addEvent&lng=en kaydedilmesi gerekmekte olup, bilgi ve gereğini rica ederiz.