Zambiya Sohbet Toplantısı Hakkında

Ticaret Müşavirleri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından 'Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler' toplantıları düzenlenmektedir.

30 Kasım 2021 Salı günü 14:00-15:30 saatleri arasında Zambiya’da görev yapmakta olan Cem Emre ÖZKÖSE - Lusaka Ticaret Müşaviri tarafından Esra CEVAHİR – Cevahir Danışmanlık Genel Müdür (DEİK Türkiye-Zambiya İş Konseyi Başkanı , Abdullah DEMİR - Fortunately Investments Ltd. Firma Sahibi MÜSİAD Ülke Temsilcisi, Serdar Erdinç GEDİK – Yapıray Demiryolu İnş. Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Ülke Müdürü’nün konuşmacı olarak katılacağı “Lusaka Temsilcimiz İş Dünyamızla Buluşuyor" e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

EK