Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Ziyareti Hakkında

Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Politikası Komitesi Başkanı Andrey Miheev ile Pskov Bölgesi Özel Ekonomik Bölgesi Moglino’nun Yatırım Projeleri Başkanı Ekaterina Pıhtina , 24 Ocak 2022 tarihinde Ankara’yı ziyaret edeceklerdir.

Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 24 Ocak 2022 Pazartesi günü, 15.30-17.00 saatleri arasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Tesisler 2-3 nolu Salonları’nda, Pskov Bölgesi Tanıtım Etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmeti sağlanacaktır.

Etkinliğe katılmak için 2 aşı olunduğunu belirten belge veya 48 saatlik PCR testi talep edilecektir.

Pskov Bölgesi, Moglino Özel Ekonomik Bölgesi ve Titan-Polimer Şirket Gurubu hakkında detaylı bilgi ekte yer almakta olup, Bölge hakkında soruları olanlar etkinlik çerçevesinde sorularını yetkililere iletebilecektir. Etkinliğe katılmayı arzu edenlerin ekteki katılım formunu doldurup alper.karanfilci@manisatso.org.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

EK