Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı

Ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık sektörünün de gelişmesi büyük önem arz etmektedir.

Bu bilinçle Birliğimiz, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılmasına yönelik faaliyetlere özel önem vermekte ve bu husustaki çalışmaları desteklemektedir.

Bu kapsamda, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin artışına yönelik olarak 3-5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birlği’nin de destekleri ile Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı düzenlenecektir.

Söz konusu fuara ilişkin davetiye ekte yer almakta olup, ayrıntılı bilgi ve katılım için https://sigortacilikfuar.com adresli internet sayfası ziyaret edilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

EK