Mikro ve Küçük İşletmeler Hızlı Destek Tanıtım Semineri

28 Ocak Cuma günü saat 11:00'da internet üzerinden çevrimiçi olarak KOSGEB Manisa İl Müdürü Sayın M.Oğuz Kılınç'ın anlatımıyla Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) Hızlı Destek Programının tanıtımı yapılacaktır.

Projenin amacı; imalat ve bunun tamamlayıcısı olan öncelikli sektörler ile Covid-19 salgını etkilerinin nispeten yoğun olduğu diğer sektörlerdeki MKİ' lerin faaliyetlerini sürdürmelerinin ve geçmiş dönem ortalama istihdam seviyelerini koruyarak yeni personel istihdam etmelerinin sağlanmasıdır. Proje kapsamında; “Başvuru dönemi ilanından önceki 12 aylık ortalama istihdamın korunması” şartıyla yeni istihdam edilecek personel başına 100 Bin TL geri ödemeli destek verilecek olup işletme sahibi kadın ise veya işe alınan personel kadın ise, destek personel başına 10 Bin TL artırımlı olarak uygulanacaktır. Başvuru dönemi ilan tarihinden önceki ayda işletmede çalışmıyor olan personel “yeni” kabul edilecektir. Mikro işletmeler en fazla 2 personel, küçük işletmeler en fazla 5 personel için destek alabilecektir.

Toplantıya katılım için en geç 27 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamızı arayarak Telefon: 02362311045 Dahili:1133 katılım teyidini bildirmenizi rica eder, katılımlarınızı bekler saygılar sunarız.

Toplantı Katılım :
Toplantı Kimliği: 872 7116 6896