Türkiye-Avusturya İş Forumu

10 Şubat 2023 tarihinde firmalarımız ve Viyana Valisi ve Belediye Başkanı Sayın Michael Ludwig beraberindeki Avusturyalı iş insanlarından oluşan heyetin katılımlarıyla İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye-Avusturya İş Forumuna Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'un iştirakleri planlanmaktadır.

Bu itibarla, Avusturya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizi en geç 2 Şubat 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (E-Posta: mehmet.cakar@manisatso.org.tr) iletilmesi hususunu ilginize sunar, gereğini rica ederiz.