17-22 Nisan Bau Münih 2023 Fuar Ziyareti

17 – 22 Nisan 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleştirilecek olan BAU Münih 2023 – Yapı Ve İnşaat Fuarı’na Odamızca KOSGEB destekli iş ve inceleme gezisi düzenlenecektir. BAU Münih Furarı'nda sergilenecek ürün grupları arasında, yapı teknolojileri, inşaat makineleri, dış ve iç dekorasyon ürünleri, izolasyon, tesisat, kaplama, pencere, kapı ve çok çeşitli aksesuarlar bulunmakla birlikte katılımcı firmaların ilgili sektörlerde faaliyet göstermesi beklenmektedir.

İlgili iş ve inceleme gezisine yönelik katılımcı başvuru formu ve taslak program ekte iletilmiş olup, katılım sağlayacak firmaların en geç 03.02.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar guliz.yasin@manisatso.org.tr yada mehmet.cakar@manisatso.org.tr adreslerine iletmeleri hususunu ilginize sunar, gereğini rica ederiz.

EK