İhracatçı Tahsilat Problemleri

Lübliyana Ticaret Müşavirliği tarafından, bazı ihracatçı firmalarla iletilen şikayetler doğrultusunda Sloven "Sevinch d.o.o." ünvanlı firma tarafından değişik tarihlerde farklı Türk firmaları ile yapılan mal alımları kapsamında ticarete konu olan malları teslim etmesine rağmen alacaklarının tahsil edilmediği, Ticaret Müşavirliğince Sloven firma ile kurulan iletişim sonucunda ise sadece bir bağlantıda mallarda kalite sıkıntısı olduğu iddia edilmiş olmakla beraber diğer bağlantılardan sonuç alınamamış ve konu Türk Eximbank'a da iletilmiştir.


Anılan firmanın Zagreb'te bulunan birimi ile bağlantı kuran başka bir Türk firması da benzer sorunlar yaşamış ve konu Zagreb Ticaret Müşavirliğine iletilmiştir.


Ayrıntılı bilgi için ilgili Ticaret Müşavirliği (ljubljana@ticaret.gov.tr) ile iletişime geçilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Diğer Duyurular
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Ticaret Bakanlığı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
Balo
TOBB Uyum
Zafer Kalkınma Ajansı
Kosgeb
KGF
Eurochambres
İcc
Beceri 10
Tepav
Rekabet Kurumu
TSE
Gümrük ve Truzim işletmeleri
Celal Bayar Üniversitesi
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi
İktisadi Kalkınma Vakfı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Türk Patent Enstitüsü
Manisa Savunma Sanayi Teknoloji Geliştirme Kümesi
Sanal Ticaret Akademisi
Kolay İhracat Platformu Hakkında
Türkiye'nin İlan Portalı