Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri Hakkında

Kocaeli Sanayi Odası , 1995 yılından bu yana çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla "Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri" organizasyonunu düzenlemektedir.

Büyük ölçekli firma ve KOBİ kategorisinde Çevre Ödüllerinin yanı sıra alınan başvuruların yeterli olduğu "Otomotiv ve Tedarik Sanayi, Kimya, Gıda, Metal, Makine, Taş-Toprak, Ağaç ve Ağaç Ürünleri ve Enerji" gibi ana sektörler başlığı altında da ödüller dağıtmaktadır. Düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak olan "Çevre Ödülü" ve "Sektör Ödülleri" için başvuru en geç 26 Nisan 2024 tarihine kadar Kocaeli Sanayi Odası'na yapılabilecek olup Çevre Ödülü ve Sektör Ödülü almaya hak kazanan firmalara atık bertarafı konusunda bir yıl boyunca İZAYDAŞ tarafından özel indirimler yapılacaktır.

Ayrıca; başvuran ve ilk elemeyi geçerek saha ziyaretine kalmaya hak kazanan firmalara da özel indirimler uygulanacaktır. Ödül yönetmeliğine, başvuru formuna ve ayrıntılara https://kosano.org.tr/cevre-odulleri/ adresinden ulaşılabilmekte olup konuyu ilginize sunar, gereğini rica ederiz.

TOBB Uyum