Türkiye-Özbekistan İş Forumu, 5 Haziran 2024

Türkiye-Özbekistan Yüksek Düzeyli Strateji İşbirliği Konseyi (YDSK) 3. Toplantısı münasebetiyle, 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14:30’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından TOBB İkiz Kuleler Ankara’da Türkiye-Özbekistan İş Forumu düzenlenecektir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Özbekistan Başbakan Yardımcısı Jamshid Kuchkarov’un teşrifleri ile iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle gerçekleştirmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanların katılımı öngörülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkanları değerlendirilecektir.

Özbekistan özel sektör heyeti deri ürünleri/ayakkabı, mobilya, tekstil, elektronik cihazlar (televizyon, buzdolabı, klima, mutfak ev aletleri gibi) ve inşaat malzemeleri alanında faaliyet gösteren firmalardan oluşacak olup, söz konusu firmalarla forum öncesinde 13:00-14:30 saatleri arasında ikili görüşmeler yapılacaktır.

Bu çerçevede forum programı ve Özbek firma listesi bilahare iletilecek olup, katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 4 Haziran 2024 Salı günü saat 13:00’e kadar https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-ozbekistan-is-forumu-2 bağlantıda yer alan kayıt formunu doldurmaları hususunu bilgilerinize sunarız.

TOBB Uyum