Odamız Üyelerine Elit Ege Koleji’nden Özel İndirim

08 Ağustos 2018

Manisa’da 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim döneminde lise bölümüyle hizmete açılacak olan Elit Ege Koleji, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin birinci derece yakınlarına yüzde 12 indirim uygulayacak.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri eğitim ve öğretim alanında da özel avantajlar elde etmeye devam ediyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu almış olduğu karar ile bu yıl 2018-2019 öğretim yılında Manisalılara lise bölümüyle hizmet verecek olan Elit Ege Koleji ile özel indirim protokolüne imza attı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arkın Şıktaşlı, Elit Ege Koleji kurucu ortakları Kıvanç Sunar ve Erkan Egeli tarafından imzalanan protokol ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin birinci dereceden yakınlarına 9-10-11-12. Sınıf kayıtlarında yüzde 12 oranında indirim uygulanacak.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  olarak her zaman oda üyelerine ayrıcalıklı imkanlar sunmak için proje ve çalışmalar geliştirdiklerini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arkın Şıktaşlı, ‘Oda üyelerimize yönelik seminer, toplantı, eğitim, yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonlarının yanında bir çok sektörde avantajlı indirim imkanlarından faydalandırmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda 2018-2019 yılında eğitim ve öğretim döneminde Manisalılara hizmete verecek olan Elit Ege Kolejinin yöneticileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerin neticesinde oda üyelerimizin birinci derecede yakınlarının faydalanacağı özel indirim protokolü anlaşması yaptık. İmzaladığımız protokol ile odamız üyeleri  Elit Ege Koleji’ni tercih ederlerse yüzde 12’lik indirim uygulamasından faydalanacaklar’ diye konuştu.

Manisa’nın ekonomisine, ticaretine yön veren iş insanlarının yer aldığı şehrin en etkin  sivil toplum kuruluşu olan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin Elit Ege Koleji’ni tercih etmelerinden büyük bir mutluluk duyacaklarını belirten Elit Ege Koleji Kurucusu Kıvanç Sunar, Elit Ege Koleji olarak ilk senemizde eğitim kadromuz ve çağdaş eğitim anlayışımızla Manisa’da fark yaratmak istiyoruz. Bu konuda da  Elit Ege Koleji olarak oldukça iddialıyız. Kurumumuz olarak bizler de Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu üyelerine özel bir indirim imkanı sunmak istedik. Yapmış olduğumuz protokol ile oda üyelerine yüzde 12’lik özel bir indiririmiz olacak’ dedi.