Genç Girişimciler İlk Toplantılarını Yaptı

TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri ilk toplantılarını Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleştirdi. TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel, Başkan Yardımcıları Erhan Güzel, Rafet Soydemir ve Kurul Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda yeni dönemde yapılacak projeler tartışıldı.

İcra Komitesi toplantılarını her ay farklı bir ilçe de gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirten TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel, ‘Geçen ay yapılan seçimlerin ardında kurul üyesi arkadaşlarımız ile birlikte ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Öncelikle bizlerin bu görevlere gelmesinde katkıları olan Oda ve Borsa Başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine kurul üyesi arkadaşlarım ve şahsım adına sonsuz teşekkür ediyorum. Genç Girişimciler olarak yapılan seçimlerin ardından yeni yol arkadaşlarımız ile bu görevi üstlenmiş bulunuyoruz. Bizden önce emeği geçen başkanlarımıza ve yönetimde yer alan arkadaşlarımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu görevler bizlerin tecrübelerine tecrübe katacak. Bizden önce yapılan çalışmaların üzerine koyacak projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Devir aldığımız bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak için arkadaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Bugünkü toplantımız da ilk etapta ne gibi projeler üzerinde çalışabiliriz bunları görüştük. Birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Yeni süreçte bir yol haritası çizerek, Manisa’mız için güçlü projelerle yolumuza devam edeceğiz’ diye konuştu.