Odamızda ‘İş Yaşamında Profesyonellik’ Eğitimi Verildi

Odamız ev sahipliğinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Arş. Gör. Dr. Hilmiye Türesin Tetik’in sunumuyla ‘İş Yaşamında Profesyonellik’ konulu eğitim düzenlendi.

Odamız hizmet binasında düzenlenen eğitime Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Arkın Şıktaşlı ve Sezen Şenay, yönetim kurulu üyelerimiz Akın Saadettin Gezgin, Meclis Üyemiz ve 1 nolu meslek komitesi başkanınımız Süleyman Göksel, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Huriye Uslu ve Manisa iş dünyasının seçkin temsilcileri takıldı.

Katılımcılara İşyerinde etkin olabilme, profesyonel ilişki kurabilme, çözüm odaklı, objektif ve başarılı olabilmenin yolları anlatıldı. Ayrıca, Profesyonellik nedir? Stres yönetimi nedir? İş ve ilişki yönetimi nasıl olmalıdır?, Düşünme ve akıl yürütme becerileri nelerdir? konu başlıkları hakkında bilgilendirmenin yapıldığı eğitim yaklaşık 3 saat sürdü.

Eğitimin son bölümünde ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Arş. Gör. Dr. Hilmiye Türesin Tetik katılımcılardan gelen soruları cevapladı.