Odamız Üyeleri İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı’na Katıldılar

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyet  BATIMAT 2019 Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı’na katılarak Paris’te bir takım iş görüşmelerinde bulundu. 11 kişilik heyet yatığı görüşmeler ve fuarda edindikleri bilgiler ile yatırım imkanları ve inşaat sektöründeki son teknolojiler hakkında bilgi sahibi oldular. Oldukça verimli geçen görüşmelerde Türkiye-Fransa ticari ilişkilerini geliştirmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonu ile Fransa’da 5-9 Kasım 2019 tarihleri arasında iş ve inceleme gezisi yapan Manisalı İş Adamları, MÜSİAD ile görüşmeler yapıp Fransa’daki iş çevrelerini tanımaları ve ticari ilişkilerini geliştirmeleri amacıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 11 kişilik heyet Fransa temaslarına ilk olarak 6 Kasım Çarşamba günü BATIMAT 2019 Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı’nı ziyaret ederek başladılar. Fuarda inşaat sektöründe teknolojik olarak gelinen son durum hakkında bilgi alan heyet fuarda önemli bilgiler edindiler.

7 Kasım Perşembe günü ise Fransa MÜSİAD Genel sekreterliği tarafından organize edilen değerlendirme toplanısına katılan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası heyeti burada Türk-Fransız ticari ilişkileri hakkında bilgi aldılar.