Türk TSO’da Manisalı İş Kadını

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Özbekistan ve Macaristan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Türk TSO) Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleşti. Yapılan Genel Kurulda Kadın Girişimciler Temsilcileri arasında Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Huriye Yılmaz Uslu’da yer aldı.

Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Huriye Yılmaz Uslu ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.  Ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın İstanbul’da geçtiğimiz günlerde yapılan 3. Genel Kurulu’nun ardından oluşturulan ve ilk toplantısını gerçekleştiren Türk TSO 1. Kadın Girişimciler Komitesi’ne Türkiye, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan ve Özbekistan’dan 10’ar temsilci katıldı. Geçtiğimiz yıl Eurochambers'da (Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği) pandeminin iş dünyasına ve kadın girişimcilerin üzerine yaptığı olumsuz etkisinin konuşulduğu video konferans toplantısında Türkiye'yi temsil eden Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Huriye Yılmaz Uslu, Türk TSO’ya temsilci olarak girerek ülkemizi başka bir platformda da başarıyla temsil etmeye devam etti.