Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz’dan ‘Regaip Kandili’ Mesajı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, İslam âlemi olarak üç aylara ulaşmanın ve Regaip Kandili’ni idrak edecek olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, bu ulvi gün ve gecenin tüm insanlığa başta sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Başkan Mehmet Yılmaz, Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece kutlayacağımız Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, “İslam âlemi olarak Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Regaip Kandili, manevi dünyamızın bereket iklimine açılan kapısıdır.

Bu mübarek günler vesilesiyle ülkemizin ve milletimizin bekası için gözünü bile kırpmadan şehadet şerbeti içen güvenlik güçlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve şehit ailelerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum.

Üyelerimiz başta olmak üzere Manisalı hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice kandillere kavuşmayı, Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadesine yer verdi.