Odamız Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Nisan ayı olağan meclis toplantısı Meclis Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı.

Toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı Ümit Türek, Nisan ayında birçok gün ve hafta kutladığımızı ifade etti.31 Mart yerel seçimlerinin şehrimize hayırlı olmasını dileyen Başkan Türek seçilen Belediye Başkanlarımıza yeni görevinde başarılar diledi.

Genel görüşmenin ardından ekonomideki gelişmeler ve ülkemizde yaşanan gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yılmaz, dünyada ve ülkemizdeki ekonomik gelişmelere değinirken yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü sonucu göreve gelen tüm belediye başkanlarına başarılar diledi. Başkan Mehmet Yılmaz, önümüzdeki dönemde şehrimizde yapılması gerekenler hakkında meclis üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulundu.